Info pro členy JSDH!!!

17.09.2015 23:59

AKTUÁLNÍ INFORMACE!!!

S ohledem na činnosti spojené s realizací Integrovaného operačního programu „Informační systém operačního řízení“ a s tím souvisejícími úpravami hardwaru a softwaru, bude docházet k plánovaným i neplánovaným odstávkám technologií hasičského záchranného sboru.

Hlavní přesun technologie bude probíhat v týdnu od 21. 9. 2015 do 25. 9. 2015 v souvislosti s přesunem technologie nebude možné využívat stávající technologie pro vyhlášení poplachu a informační návazné informační systémy (IS Výjezd – spojař, moduly IKIS I (strážní kniha), IKIS II a IKIS net (evidence jízd vozidel). K vypnutí technologie dojde 21.9. cca v 8:00 hod, předpokládá se postupné zprovozňování jednotlivých funkcionalit, plné funkčnost technologie se očekává 24. a 25.9.2015.

Vyhlášení poplachu jednotkám SDH obcí bude probíhat prostřednictvím sirén a voláním na mobilní telefony. Sirénou nebude vyhlašován poplach pro jednotku SDH Přerov. Zřizovatelé jednotek a velitelé jednotek SDH obcí budou informování dopisem cestou KOPIS a vedoucích prac.IZS a služeb UO.