MH - pamětní listy a jejich fotky

04.06.2015 22:47

    Na letošních hodech jsme jsme dětem udělovali pamětní listy s fotografiemi s fotkami s hasičským tématem. Tyto fotky nám fotil a následně upravil místní spoluobčan Jiří Zedek, který byl velmi ochotný a fotky jsou velice povedené na profesionální úrovni. Proto mu patří veliké poděkování za spolupráci a ochotu. Děti jsme fotili již 3 týdny před hodami a navíc uskutečnili i dvě nepravidelné schůzky, určené jen pro fotografování.
     Pamětní listy jsme předávali po scénce mladých hasičů, kteří všem návštěvníkům hodů přiblížili práci hasičů a i to, že si musí poradit s každou nenadálou situací. Tato scénka popisovala požár lesa- od nahlášení, výjezdu mladých hasičů, s odstraněním spadlého stromu přes kumunikaci, se kterým nemohli počítat, ale museli si poradit pro další pokračování k požáru, s provedením požárního útoku a jelikož zde byli zraněné- popálené osoby, tak i s jejich ošetřením našimi hasiči- zdravotníky. Díky nasazení mladých hasičů se na závěr dostali i do televizních novin a jak jsem již zmínil, tak jim poté byl každému udělen pamětní list.

    Doufáme, že se Vám všem scénka líbila a děkujeme všem, kteří se podíleli na její přípravě.

    Fotografie jsou ke shlédnutí zde. V případě zájmu mohu zaslat fotografii v úplné kvalitě, kontaktujte prosím emailem na Jiri_Kaspar@seznam.cz, Janour@email.cz.

    Pamětní listy jsou ke shlédnutí zde.

 

    Prosím všechny, kteří mají pořízené fotografie, videa z naší scénky, zda by je nám mohli zaslat na výše uvedené emaily. Děkujeme